Köksrenovering
För att undvika misstag som kan göra det svårt att använda köket i framtiden är det värt att konsultera en specialist med erfarenhet inom detta område. Ibland kan till och med 1 mm göra en stor skillnad.

Hur mycket kostar en köksrenovering? Naturligtvis finns det inget klart svar på denna fråga. Priset beror på möbelleverantör, antal förändringar i lokalen samt placering av vatten- och elinstallationer. Låt oss anta att vi renoverar ett kök med en yta på cirka 12 kvadratmeter.

Hur mycket kostar det att köpa köksmöbler?
Priset på köksmöbler varierar beroende på leverantör, utrustning och tillbehör. Kostnaden för att köpa köksmöbler på IKEA kan börja från 60 000 till 80 000 SEK.
Kostnaden för att riva ett befintligt kök och installera ett nytt varierar ofta mellan 60 000 och 140 000 SEK.

Hur lång tid tar en köksrenovering?
Om du bara planerar att byta ut möblerna och behålla köksredskap på samma ställen kan vi slutföra detta projekt inom en vecka. Det är dock mycket viktigt att alla detaljer diskuteras och planeras noggrant innan arbetet påbörjas. Noggranna mått och ritningar är avgörande för att slutföra projektet smidigt och för att undvika onödiga kostnader.

Ikea, Marbodal, Kvik- köksmontering.

Projektprocess

- Besiktning: Vi börjar med att inspektera ditt nuvarande kök för att förstå dess skick och behov.
- Samråd och eventuellt projekt: Utifrån besiktningen kan vårt team föreslå ett eventuellt renoveringsprojekt och samråda med dig.
- Beräkning: När projektet är godkänt beräknar vi noggrant kostnaderna så att budgeten är tydlig.
- Byggnation: När allt är överenskommet börjar vi genomföra projektet, säkerställa kvaliteten och slutförandet av arbetet i tid.
Sök